Wilk do mięsa 12, HENDI, Profi Line, 230V/550W, 264x420x(H)548mm
OPIS
Wilk do mięsa 12, HENDI, Profi Line, 230V/550W, 264x420x(H)548mm
Obudowa wykonana w całości z wysokiej jakości polerowanej stali nierdzewnej Demontowalna gardziel ze stali chirurgicznej 304 18/10 Prosty demontaż gardzieli i wszystkich wewnętrznych części ułatwiający czyszczenie urządzenia Silnik z zabezpieczeniem przed przegrzaniem Prędkość obrotowa: 165 obr./min Maszyna wyposażona w rewers w przypadku zatkania gardzieli Przycisk resetujący do ochrony urządzenia przed przeciążeniem Taca załadowcza wykonana ze stali nierdzewnej Współczynnik szczelności IPX1 Wygodny uchwyt na górze korpusu do przenoszenia Antypoślizgowe nóżki W zestawie: – 2 sitka ze stali nierdzewnej z otworami ø5 mm i ø8 mm w modelu 210765 oraz ø6 mm i ø8 mm w modelach 210772 i 210789 – Nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej – Lejek do kiełbas z polipropylenu – Kołek dociskowy wykonany z polietylenu – Nie są przeznaczone do pracy ciągłej (po 45 min pracy wyłączyć do ostygnięcia).
Mocny silnik o mocy chwilowej nawet do 735 W Wydajność chwilowa: do 150 kg/h Średnica sitka: ø69,8 mm Waga: 24,5 kg
DANE TECHNICZNE
-
Ilość w opakowaniu:1
-
Długość (mm):264
-
Wysokość (mm):548
-
Product Line:Profi Line
-
Marka:HENDI
-
Szerokość (mm):420
SKONTAKTUJ SIĘ

Ostatnio online wczoraj 14:25
FIRMA

Ostatnio online wczoraj 14:25

LOKALIZACJA

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
