Dodano dnia 15 marca 2024

Wilk do mięsa 1/2 Unger 12, HENDI, Profi Line, 400V/1100W, 460x240x(H)510mm

5952,77 zł

OPIS

Wilk do mięsa 1/2 Unger 12, HENDI, Profi Line, 400V/1100W, 460x240x(H)510mm

 

Przeznaczony do użytku profesjonalnego, doskonale sprawdza się w sklepach rzeźniczych, supermarketach, dużych stołówkach, restauracjach i innych punktach gastronomicznych Do mielenia każdego rodzaju mięsa bez kości Elegancka obudowa silnika wykonana z polerowanego odlewu aluminium Gardziel wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304 Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha) Demontowalna gardziel ze stali nierdzewnej Wentylowany silnik asynchroniczny z zabezpieczeniem przed przegrzaniem Liczba obrotów ślimaka: 140 obr./min Kołek dociskowy wykonany z polietylenu W zestawie: sitko z otworami ø6,5 mm i szarpak Taca z lejem załadowczym ze stali nierdzewnej Otwór załadowczy: ø52 mm Średnica wyjścia gardzieli: ø70 mm Wydajność chwilowa: ok. 150 kg/h Waga: 23 kg Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej

 

DANE TECHNICZNE
  • Ilość w opakowaniu:
    1
  • Długość (mm):
    460
  • EAN:
    EAN
  • Wysokość (mm):
    510
  • Product Line:
    Profi Line
  • Marka:
    HENDI
  • Szerokość (mm):
    240
ID 5691

SKONTAKTUJ SIĘ

OSOBA PRYWATNA
Mateusz
Na KOMISGASTRO od 2022
Ostatnio online wczoraj 14:25
Czat
Zadzwoń
729304304

FIRMA

OSOBA PRYWATNA
Mateusz
Na KOMISGASTRO od 2022
Ostatnio online wczoraj 14:25
wiz
Czat
Zadzwoń
729304304

LOKALIZACJA

LOKALIZACJA
Warszawa
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
LOKALIZACJA