Wilk do mięsa 1/2 Unger 12, HENDI, Profi Line, 400V/1100W, 460x240x(H)510mm
OPIS
Wilk do mięsa 1/2 Unger 12, HENDI, Profi Line, 400V/1100W, 460x240x(H)510mm
Przeznaczony do użytku profesjonalnego, doskonale sprawdza się w sklepach rzeźniczych, supermarketach, dużych stołówkach, restauracjach i innych punktach gastronomicznych Do mielenia każdego rodzaju mięsa bez kości Elegancka obudowa silnika wykonana z polerowanego odlewu aluminium Gardziel wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304 Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha) Demontowalna gardziel ze stali nierdzewnej Wentylowany silnik asynchroniczny z zabezpieczeniem przed przegrzaniem Liczba obrotów ślimaka: 140 obr./min Kołek dociskowy wykonany z polietylenu W zestawie: sitko z otworami ø6,5 mm i szarpak Taca z lejem załadowczym ze stali nierdzewnej Otwór załadowczy: ø52 mm Średnica wyjścia gardzieli: ø70 mm Wydajność chwilowa: ok. 150 kg/h Waga: 23 kg Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
DANE TECHNICZNE
-
Ilość w opakowaniu:1
-
Długość (mm):460
-
EAN:EAN
-
Wysokość (mm):510
-
Product Line:Profi Line
-
Marka:HENDI
-
Szerokość (mm):240
SKONTAKTUJ SIĘ

Ostatnio online wczoraj 14:25
FIRMA

Ostatnio online wczoraj 14:25

LOKALIZACJA

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
