Cyrkulator sous-vide Sirman
OPIS
Dane techniczne:
Wymiary (S/G/W): 130 x 260 x 380 mm
Moc: 2000 W
Zasilanie: 230 V
Temperatura pracy: 24 – 99oC
Waga: 4,5 kg
Parametry i wyposażenie standardowe:
– Precyzyjny cyrkulator z regulacją temperatury oraz czasu.
– Wyświetlacz temperatury roboczej.
– 25 przechowywanych programów.
– Konstrukcja ze stali nierdzewnej o stopniu ochrony IP X3.
– Możliwość przymocowania do garnka/pojemnika za pomocą zacisku.
(maks. głębokość 16,5 cm)
– Urządzenie zabezpieczające wyłącza podgrzewacz w
w razie przypadkowego użycia poza cieczą.
– Pompa cyrkulacyjna zapewniająca najlepsze mieszanie.
– Czujnik temperatury zapobiegający przeciążeniu i przegrzaniu.
– Możliwość mieszania w pojemnikach GN2/1!
Opcje
– 1/1 GN s/stalowy pojemnik z pokrywką
– 2/1 GN s/pojemnik stalowy z pokrywką
– Podział worków próżniowych
– Pokrywa zapewniająca lepszą izolację termiczną i mniejsze starty ciepła – oszczędność energii!
Cyrkulator jest przeznaczony do stopniowego gotowania próżniowego w kąpieli wodnej w niskiej temperaturze 60-95 ° C. Żywność poddana obróbce w ten sposób nie traci wyglądu, smaku i koloru. Produkty zachowują soczystość i nie tracą ważnych składników odżywczych. Idealny dla restauracji, zwłaszcza do przyrządzania ryb, drobiu, mięsa i warzyw. Minimalna utrata wagi. Bez ryzyka psucia się i moczenia żywności wodą. Urządzenie, zapewnia płynne i delikatne gotowanie, zachowanie składników odżywczych, aromatu, intensywny smak i soczystość produktu końcowego, który jest celem profesjonalnych sztuk kulinarnych.
Faktura VAT-Marża
SKONTAKTUJ SIĘ
Ostatnio online wczoraj 14:25
FIRMA
Ostatnio online wczoraj 14:25
LOKALIZACJA
mazowieckie