Dodano dnia 05 lipca 2024

Cyrkulator sous-vide Sirman

3198,74 zł

OPIS

Dane techniczne:

Wymiary (S/G/W): 130 x 260 x 380 mm

Moc: 2000 W

Zasilanie: 230 V

Temperatura pracy: 24 – 99oC

Waga: 4,5 kg

Parametry i wyposażenie standardowe:

– Precyzyjny cyrkulator z regulacją temperatury oraz czasu.

– Wyświetlacz temperatury roboczej.

– 25 przechowywanych programów.

– Konstrukcja ze stali nierdzewnej o stopniu ochrony IP X3.

– Możliwość przymocowania do garnka/pojemnika za pomocą zacisku.

(maks. głębokość 16,5 cm)

– Urządzenie zabezpieczające wyłącza podgrzewacz w

w razie przypadkowego użycia poza cieczą.

– Pompa cyrkulacyjna zapewniająca najlepsze mieszanie.

– Czujnik temperatury zapobiegający przeciążeniu i przegrzaniu.

– Możliwość mieszania w pojemnikach GN2/1!

Opcje

– 1/1 GN s/stalowy pojemnik z pokrywką

– 2/1 GN s/pojemnik stalowy z pokrywką

– Podział worków próżniowych

– Pokrywa zapewniająca lepszą izolację termiczną i mniejsze starty ciepła – oszczędność energii!

Cyrkulator jest przeznaczony do stopniowego gotowania próżniowego w kąpieli wodnej w niskiej temperaturze 60-95 ° C. Żywność poddana obróbce w ten sposób nie traci wyglądu, smaku i koloru. Produkty zachowują soczystość i nie tracą ważnych składników odżywczych. Idealny dla restauracji, zwłaszcza do przyrządzania ryb, drobiu, mięsa i warzyw. Minimalna utrata wagi. Bez ryzyka psucia się i moczenia żywności wodą. Urządzenie, zapewnia płynne i delikatne gotowanie, zachowanie składników odżywczych, aromatu, intensywny smak i soczystość produktu końcowego, który jest celem profesjonalnych sztuk kulinarnych.

Faktura VAT-Marża

ID 7856

SKONTAKTUJ SIĘ

OSOBA PRYWATNA
Liza
Na KOMISGASTRO od 2022
Ostatnio online wczoraj 14:25
Czat
Zadzwoń
+48 729 684 111

FIRMA

OSOBA PRYWATNA
Liza
Na KOMISGASTRO od 2022
Ostatnio online wczoraj 14:25
wiz
Czat
Zadzwoń
+48 729 684 111

LOKALIZACJA

LOKALIZACJA
Warszawa
mazowieckie
LOKALIZACJA