Urządzenie do sous vide GN 2/3, HENDI, 13L, 230V/400W, 343x395x(H)255mm
OPIS
Sposób przygotowywania posiłków, w którym jedzenie jest próżniowo pakowane w worki i gotowane w odpowiedniej temperaturze
Idealne do restauracji typu à la carte
Odpowiednie do przygotowywania jedzenia poza godzinami największego ruchu
Pozwala zachować stałą jakość serwowanych potraw
Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury od 35°C do 90°C z dokładnością co do 0,1°C
Obudowa wykonana w całości ze stali nierdzewnej
Możliwość szczelnego zamknięcia dzięki pokrywie z uszczelką silikonową.
Z uchwytami
W zestawie: separator, 4 przekładki ze stali nierdzewnej
Sposób przygotowywania posiłków, w którym jedzenie jest próżniowo pakowane w worki i gotowane w odpowiedniej temperaturze
Idealne do restauracji typu à la carte
Odpowiednie do przygotowywania jedzenia poza godzinami największego ruchu
Pozwala zachować stałą jakość serwowanych potraw
Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury od 35°C do 90°C z dokładnością co do 0,1°C
Obudowa wykonana w całości ze stali nierdzewnej
Możliwość szczelnego zamknięcia dzięki pokrywie z uszczelką silikonową.
Z uchwytami
W zestawie: separator, 4 przekładki ze stali nierdzewnej
DANE TECHNICZNE
Materiały:
Stal nierdzewna
Jednostka temperatury:
Celsjusz
Napięcie:
230
Strefa użytkowania:
Kuchnia
Marka:
HENDI
Wysokość (mm):
255
Moc wejściowa (W):
400
Długość (mm):
343
EAN:
8711369225264
Szerokość (mm):
395
Waga netto (kg):
6.79
Ilość w opakowaniu:
1
Wymagana instalacja przez elektryka:
Nie
Programowalny:
Nie
Kran spustowy:
Nie
SKONTAKTUJ SIĘ
Ostatnio online wczoraj 14:25
FIRMA
Ostatnio online wczoraj 14:25
LOKALIZACJA
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx